COVID-19

ZEMPLÉN KALANDPARK

COVID-19 PROTOKOLL

A Zemplén Kalandparkban szigorúan ügyelünk arra, hogy a Magyarország Kormánya által meghozott járványügyi intézkedések betartása mellett tudjatok hódolni kedvenc téli egyéni sportotoknak. A lenti protokoll betartása valamennyiünk közös érdeke, így arra kérünk Benneteket, hogy a nálunk tartózkodásotok teljes ideje alatt ügyeljetek az intézkedéseink betartására.

A Zemplén Kalandpark területén való tartózkodással és/vagy jegy vásárlásával a lenti intézkedéseket a vendégeink megértették és azokat maradéktalanul elfogadják.

Mire kérünk Benneteket?

  • Viselj maszkot (símaszkot, egészségügyi maszkot, csősálat), lehetőség szerint a nálunk tartózkodásod teljes időtartama alatt. A maszk használata a pénztáraknál, a büfénél, a szociális helyiségekben, valamint a sífelvonók és a varázsszőnyeg előtti várakozáskor és azokon való tartózkodáskor KÖTELEZŐ, míg a pályán való tartózkodás (egyéni sporttevékenység végzése) során ERŐSEN AJÁNLOTT.
  • Mindig tarts be a 1,5 – 2 méteres védőtávolságot!
  • A nálunk elvitelre vásárolt, illetve magaddal hozott ételt lehetőség szerint a gépkocsiban ülve fogyaszd el.
  • A pénztáraknál, illetve büfénél való fizetés előtt és után, valamint a szociális helyiségekbe való belépés előtt és kilépéskor is fertőtleníts kezet a kihelyezett fertőtlenítő géllel.

 

KÖSZÖNJÜK!

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!