2022.06.11-től indul az átcsúszó és a kabinos kötélpálya!

INDUL AZ ÁTCSÚSZÓ ÉS A KABINOS KÖTÉLPÁLYA! 😉☺️

Végre indulunk, lentebb az infók! 👇

MIKOR? 2022. június 11-től (szombat), jelenleg csak minden HÉTVÉGÉN (Felső Állomáson zajló fejlesztési munkálatok miatt).

MI MŰKÖDIK: Az átcsúszó kötélpálya (Sólyom), a kabinos kötélpálya (Dongó), a Magas-hegyi Kilátó, valamint a Magas-hegy tetején a Hütte Látványteraszunk is működik.
FONTOS: a Lombkorona Sétány (Sky Walk) jelenleg építés alatt áll, ezért a megközelítése szigorúan TILOS!

NYITVATARTÁS: Jelenleg minden hétvégén, nyitvatartási időben, 09.00 – 19.00 óra között.

MEGKÖZELÍTÉS: A Magas-hegyi Libegő még nem működik, ezért ne az Alsó Állomáson parkolj, ill. a Középső Állomásra se gyere fel. Parkolás a városban, illetve (korlátozottan) a Felsőzsólyomka úton, a Zsólyomkai Pincesor mellett elvezető szerpentinút mentén lehetséges (GPS: 48.397213, 21.647010). Parkolást követően gyalogtúra következik a festői Kálvária (Szár-hegy) jelölt hegyi útján a kabinos kötélpálya állomására (kb. 800 méteres út). Itt tudsz majd jegyet vásárolni, valamint beöltözni. Ezt követően kabinnal átviszünk a Magas-hegyre, innen átcsúszhatsz, majd ismét gyalogos séta következik lefelé a Kálvárián.

FONTOS! A Középső Állomáson a parkolónk foglalt, a további parkolóhelyeket pedig a kalandtúra pályákra érkező vendégeink számára tartjuk fenn. Mivel az átcsúszó beöltözés a Szár-hegyen történik, ezért a Középső Állomásról nem érdemes felgyalogolnod a Felső Állomásra.

JEGYÁRAK: Bővebb infókat a https://www.zemplenkalandpark.hu/arak/ oldalon találsz. Jegyvásárlás elsősorban a Szár-hegyen található pénztárban lehetséges (de az Alsó Állomáson is meg tudod venni).

Zemplén Kalandpark