Ajándékutalvány vásárlás

Ajándékutalványt a következő e-mail címen keresztül lehetséges igényelni: info@zemplenkalandpark.hu

Az ajándékjegy vásárlás a következőképpen zajlik:

1. Ajándékutalvány vásárlása esetén kettő variáció közül választhat. Az egyik, hogy meghatározott összegben kéri (pl.: 10.000 Ft értékben) a másik, hogy konkrét élményelemről szól (pl.: Átcsúszó kötélpálya). Kérjük határozza meg, hogy milyen típusú ajándékutalványt szeretne.

2. Átutalásos számlát állíttatunk ki az Ön részére, az ajándékutalványok összegével, ehhez szükségünk van névre, számlázási címre, postacímre és cég esetén adószámra is (az átutalásos számla  e-mailben is kérhető pdf formátumban, a gyorsabb folyamat érdekében.

3. Ha megkapta az átutalásos számlát, nevünkkel, címünkkel, akkor megkezdheti az utalást a számlán feltüntetett számlaszámra.

4. Ha visszaigazolást kaptunk a pénzügyről az összeg beérkezéséről, valamint Ön is megküldi részünkre a befizetésről szóló igazolást,  mi elküldjük az Ön által kért ajándékutalványt elektronikus formában. (PDF formátumban)

Ha személyesen kívánja átvenni az ajándékutalványt/ajándékutalványokat, azt a megadott elérhetőségek egyikén jelezze felénk.

Az ajándékutalványok felhasználhatóak 12 hónapig!

Kérjük, hogy időben jelezze az ajándékutalvány vásárlási igényét, mivel a folyamat esetenként több napot is igénybe vehet!

Zemplén Kalandpark