Kirándulási tippek Magyarország felfedezésére váró területein

Fedezz fel új élményeket Északkelet-Magyarország legaktívabb régiójában, a Zemplénben!

Gyerekekkel a fedélzeten van egy program, amivel biztos nem lövünk mellé: a játszótér! Gyertek el az egész családdal Tiszabecsre, ahol a legkisebbeknek vadonatúj játszótéri játékok állnak rendelkezésükre. A szabadtéri szórakozás után pedig lehetőségetek van egy kis vízi kalandra is!

A tiszabecsi, élményekkel teli program után mindössze 2 órányi autóútra pedig vár benneteket a Zemplén Kalandpark egy igazi adrenalinbombával! Már csak, ha a legújabb fejlesztéseket is nézzük, itt garantáltan az egyik legbelevalóbb szabadtéri családi vagy baráti napban lehet részed!

Ha egy igazán aktív és izgalomban gazdag kikapcsolódásra vágysz, vagy a gyönyörű természeti környezet vonz, akkor itt a helyed!

1. Az adrenalin szerelmeseinek

Az igazán merészeknek az újonnan épült downhill pályán való száguldást ajánljuk, ahol nem az számít hogyan érsz fel a hegyre, hanem hogy onnan hogyan jutsz le! Viszont, ha még sose próbáltad ezt a fajta biciklitúrát, és nem is most szeretnéd elkezdeni, de ugyanolyan energiában gazdag kalandra vágysz, akkor válaszd a két tubby pályánkat, vagy a hat izgalmas kalandtúra pályánkat, majd sétálj végig a lombkorona sétányon!

A négyévszakos Zemplén Kalandparkban a téli szezon új csillagai között szánkó- és sípályánkat is kipróbálhatod!

2. Az impozáns természeti értékek iránt érdeklődnek

A természetjáró vendégeinknek is készültünk programajánlóval! A hegy aljáról hazánk leghosszabb libegőjével emelkedhetsz a magasba, egészen a Magas-hegy tetejéig, ahol a felújított kilátónk tetejéről páratlan panorámában gyönyörködhetsz. Innen már valóban csak egy „ugrás”, vagy átsiklás a Szár-hegy, ahol szintén csodás kilátást nyújtó kilátó-pontot létesítettünk.

A kilátók után pedig látogass el a megújult pavilonsorhoz, a street food sétányra és a Világörökség részét képző Ungvári Pincesorhoz, amely remek záróprogramja lehet egy kalandos napnak!

Várunk Téged is Tiszabecsen, majd Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban!

A fejlesztések a GINOP-7.1.9-17-2018-00029 pályázat támogatásával valósultak meg.

Zemplén Kalandpark