Szombattól (2022.07.02.) ÁTCSÚSZÓ ÉS KABINOS KÖTÉLPÁLYÁK HÉTKÖZNAP ÉS HÉTVÉGÉN IS!

Szombattól (2022.07.02.) ÁTCSÚSZÓ ÉS KABINOS KÖTÉLPÁLYÁK HÉTKÖZNAP ÉS HÉTVÉGÉN is! 😍🥰

FONTOS INFORMÁCIÓK lentebb!👇

MI MŰKÖDIK: Az átcsúszó kötélpálya (Sólyom), a kabinos kötélpálya (Dongó), a Magas-hegyi Kilátó, valamint a Magas-hegy tetején a Hütte Látványteraszunk is működik. 😊

FONTOS: a Lombkorona Sétány (Sky Walk) jelenleg átadás előtt áll, ezért a megközelítése szigorúan TILOS!

NYITVATARTÁS: 2022.07.02-től minden nap, ha az időjárás engedi!

👉 Hétköznap 10.00 – 19.00 óra között.

👉 Hétvégén 09.00 – 19.00 óra között.

MEGKÖZELÍTÉS: A Magas-hegyi Libegő még nem működik, ezért ne az Alsó Állomáson parkolj, ill. a Középső Állomásra se gyere fel. Parkolás a városban, illetve (korlátozottan) a Felsőzsólyomka úton, a Zsólyomkai Pincesor mellett elvezető szerpentinút mentén lehetséges (GPS: 48.397213, 21.647010). Parkolást követően gyalogtúra következik a festői Kálvária (Szár-hegy) jelölt hegyi útján a kabinos kötélpálya állomására (kb. 1800 méteres út). Itt tudsz majd jegyet vásárolni, valamint beöltözni. Ezt követően kabinnal átviszünk a Magas-hegyre, innen átcsúszhatsz, majd ismét gyalogos séta következik lefelé a Kálvárián.

FONTOS! A Középső Állomáson a parkolónk foglalt, a további parkolóhelyeket pedig a kalandtúra pályákra érkező vendégeink számára tartjuk fenn. Mivel az átcsúszó beöltözés a Szár-hegyen történik, ezért a Középső Állomásról nem érdemes felgyalogolnod a Felső Állomásra.

JEGYÁRAK: Bővebb infókat a https://www.zemplenkalandpark.hu/arak/ oldalon találsz. Jegyvásárlás elsősorban a Szár-hegyen található pénztárban lehetséges (de az Alsó Állomáson is meg tudod venni).

Zemplén Kalandpark